Zorgboerderij de Leemberg

Op het terrein is ook de zorgboerderij aanwezig. Zorgboerderij De Leemberg biedt dagbesteding aan mensen met verschillende hulpvragen. o.a. verstandelijke beperking, Psychische hulpvragen, Autisme, Niet aangeboren Hersenletsel, verslavingsproblematiek. De deelnemers werken in de ochtend in één van de verschillende teams ,in de middag is er tijd voor andere activiteiten. bv. paardrijden, ezelwandelen, wandelen met de honden, hondentraining, fietsen, creatief, spelletje e.d.  Het komende jaar gaat er gebouwd worden aan 6 zorgappartementen voor permanente bewoning op het terrein. Meer informatie over de zorgboerderij vindt u op: www.zorgboerderijdeleemberg.nl 

U zult op het kampeer gedeelte geen deelnemers tegen komen mits het klusteam op de camping aan het werk is. Mocht u vragen hebben stelt u ze dan aan de begeleider?

De zorgboerderij is niet toegankelijk voor campingasten. De meeste deelnemers werken graag in een prikkelarme omgeving met de dieren. Er is een kinderboerderij aanwezig die wel toegankelijk is voor campinggasten.

Op de kinderboerderij vindt u ook een winkeltje en terras, hier bent u van harte welkom voor een kopje koffie, een ijsje of iets anders lekkers. U kunt hier ook voer voor de verschillende dieren kopen om te voeren.