Zorgboerderij de Leemberg

Op het terrein is ook de zorgboerderij aanwezig. Zorgboerderij De Leemberg biedt dagbesteding aan mensen met verschillende hulpvragen. o.a. verstandelijke beperking, Psychische hulpvragen, Autisme, Niet aangeboren Hersenletsel, verslavingsproblematiek. De deelnemers werken in de ochtend in één van de verschillende teams ,in de middag is er tijd voor andere activiteiten. bv. paardrijden, ezelwandelen, wandelen met de honden, hondentraining, fietsen, creatief, spelletje e.d.  Het komende jaar gaat er gebouwd worden aan 6 zorgappartementen voor permanente bewoning op het terrein. Meer informatie over de zorgboerderij vindt u op: www.zorgboerderijdeleemberg.nl 

U zult op het kampeer gedeelte geen deelnemers tegen komen mits het klusteam op de camping aan het werk is. U herkent de klussers aan de tekst ‘klusteam’ op hun shirt of jas. Mocht u vragen hebben stel ze aan de begeleider. Te herkennen aan de tekst ‘begeleider’ achter op het shirt/jas.

De zorgboerderij is niet toegankelijk voor campingasten. De meeste deelnemers werken graag in een prikkelarme omgeving met de dieren. Er is een aparte  dieren wei aanwezig die wel toegankelijk is voor campinggasten.

Tussen 10.30 en 11.30 is er een koffie uurtje in de kantine of op het terras waar u van harte welkom bent. De deelnemers serveren de koffie en wellicht lust u er iets lekker bij, gemaakt door de deelnemers.