Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden    

Lees voor uw verblijf even de algemene voorwaarden van camping de Beijaartshoeve door. Zodat iedereen volledig op de hoogte is van wat wel en niet kan op de camping.

Aankomst en vertrek
Onze reserveringen lopen van 14.00 uur tot vertrek 11.00 uur. In overleg is een late check-out mogelijk. Hiervoor geldt het dagtarief van €10,-. Dit dient vooraf aangegeven te worden.

Camping beleid
Op onze camping hoort iedereen zich netjes te gedragen.Bij ongepast gedrag wordt verzocht de camping per direct te verlaten.

Tarieven
Let op: Het kan voorkomen dat tarieven in het online boekingssysteem afwijken van de daadwerkelijke tarieven. U kunt geen rechten ontleden aan deze gegevens. Mochten er gegevens niet kloppen dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen dan de informatie controleren en aanpassen indien nodig.

Verhuur
Het huren van een van onze accommodaties start op de aankomst dag om 14.00 uur en eindigt op de vertrek dag 11.00 uur.  Verlengen is in overleg mogelijk. Linnengoed dient u zelf mee te nemen of bij te reserveren via de receptie. Huurt u een caravan dan is de eindschoonmaak verplicht.

Reserveringsbetalingen
Het totale reserveringsbedrag dient 14 dagen voor aankomst betaald zijn. Als er geen betaling is gedaan mag de camping u weigeren of een andere plaats toewijzen.

Er wordt geen restitutie verleend op delen van de betaling als u binnen de geboekte periode niet in persoon aanwezig bent geweest op de camping . Er geldt dan ook het basistarief.  Er wordt geen restitutie verleend bij eerder vertrek dan de geboekte periode.

Nachtrust
Er dient  rekening gehouden te worden met de nachtrust die van 23.00 uur t/m 07.00 uur duurt. Het moet dan stil zijn op de camping.

Overige info
De camping is niet geschikt voor alleen reizende jongeren of groepen jongeren.

kinderboerderij

Wij vragen u om respectvol met onze dieren om te gaan en de aanwijzingen van de medewerkers te volgen. De kinderboerderij is op eigen risico toegankelijk tijdens de openingstijden. Buiten de openingstijden is de kinderboerderij ook niet toegankelijk voor campinggasten.U bent ook tijdens de openingstijden zelf verantwoordelijk voor uw kinderen.

 Aansprakelijkheid
Iedereen is van harte welkom op onze camping. Wegens juridische redenen zijn wij genoodzaakt aan te geven dat wanneer u ons terrein, gebouwen en speeltoestellen betreed dit geheel op eigen risico is. Tevens zijn wij niet aansprakelijk voor schadeposten veroorzaakt door verblijfsgasten of natuur.

Foto’s & sociale media
De medewerkers van camping de Beijaartshoeve of andere campinggasten kunnen foto’s maken tijdens uw verblijfsperiode. Het kan voorkomen dat foto’s online via sociale media worden gedeeld. Wilt u voorkomen dat de door camping de Beijaartshoeve gemaakte foto’s waar u op te zien bent online zichtbaar zijn,  dan dient u dit voor uw verblijf schriftelijk aan te geven. Camping de Beijaartshoeve is niet verantwoordelijk voor de verspreiding van foto’s gedeeld en/of gemaakt door camping gasten.

AVG Wetgeving
Uw NAW gegevens worden offline bewaard en uitsluitend gebruikt voor het verifiëren van de juiste persoon bij de juiste boeking, contactmomenten voor eventuele vragen, nood(zakelijk) contact tijdens uw verblijf op onze camping. NAW gegevens en plaats nummer worden niet doorgegeven zonder mondelinge toestemming aan derden.